Cazare Brasov Pensiune Brasov Meniuri traditionale Cazare 3 stele Cazare zona pitoreasca
Apartemente Noi Brasov Apartemente Noi Brasov

GRADINA ZOOLOGICA

La Braşov, pentru iubitorii de animale şi natură: s-a redeschis Grădina Zoologică după o lungă perioadă de reamenajări. Grădina Zoologică Braşov găzduieşte în prezent aproximativ 760 de animale, păsări şi reptile, din peste 60 de specii.
 
Grădina Zoologică Braşov are acum trei atracţii unice în România: Casa cu Ocol, un Planetariu şi o panoramă extraordinară a leilor şi tigrilor. Parcul zoologic, situat lângă pădurea şi lacul din Noua într-o zonă naturală superbă înconjurată de pădure, se întinde pe zece hectare faţă de patru hectare cât avea înainte de modernizare.
Casa cu Ocol este o clădire construită în specificul arhitecturii rurale din zona Rucăr – Bran, foarte asemănătoare cu o gospodărie ţărănească. Aici se vor adăposti animale şi păsări domestice: găini, raţe, curci, gâşte, prepeliţe, bibilici, iepuri, nutrii, ovine, cornute şi porcine. Cei mici vor putea vedea exact cum trăiesc animalele de curte la ţară, cum se hrănesc şi cum se îngrijesc.
“Casa leilor şi a tigrilor” este o clădire în care se poate intra din trei locuri diferite. Se poate ajunge deasupra ei de unde se pot vedea de la înălţime leii şi tigrii, dar se poate ajunge şi în interior printr-un tunel din care leii şi tigrii se pot vedea, prin geamuri speciale, de la doar câţiva centimetri distanţă. Un alt punct de atracţie va fi şi o clădire specială în care se vor afla peste 50 de specii de păsări exotice şi reptile.

 

O altă noutate pentru Grădina Zoologică este locul de joacă special amenajat pentru cei mici.

camere si cazare

camera dubla

De la 115 RON Pe Noapte

Cazare camera dubla detalii

camera tripla

De la 135 RON Pe Noapte

Cazare camera tripla detalii

camera 4 persoane

De la 155 RON Pe Noapte

Cazare camera 4 persoane detalii