Cazare Brasov Pensiune Brasov Meniuri traditionale Cazare 3 stele Cazare zona pitoreasca
Apartemente Noi Brasov Apartemente Noi Brasov

Restaurant elegant BrasovSituata in partea de sud a orasului aproape de iesirea spre Bucuresti, intr-o zona pitoreasca, foarte linistita si usor accesibila, la numai 15 minute de centrul istoric al  Brasovului, Pensiunea LAURA ofera oaspetilor sai conditii deosebite si servicii de calitate intr-o ambianta intima aparte.

Pensiunea dispune de camere duble, triple si family foarte confortabile si bine utilate, la standard de trei stele, un restaurant elegant cu meniuri traditionale, bar de zi, terasa in aer liber si parcare proprie.

Fiind situata intr-o oaza de liniste si aer curat, linga padure si Lacul Noua, este locatia ideala pentru a petrece citeva zile de relaxare, cu posibilitati multiple de petrecere a timpului liber intr-un cadru natural deosebit.

Deasemenea este alegerea potrivita pentru delegati si profesionistii aflati in interes de afaceri, fiind amplasata foarte aproape de principala zona comerciala a orasului (la 300 metri de Calea Bucuresti)  si cu acces facil catre centru si celelalte regiuni ale Brasovului.

Serviciile oferite sunt la un standard ridicat si au fost concepute intr-un mod practic si prietenos, orientate catre nevoile fiecarui client in parte.

EVENIMENTE

camere si cazare

camera dubla

De la 115 RON Pe Noapte

Cazare camera dubla detalii

camera tripla

De la 135 RON Pe Noapte

Cazare camera tripla detalii

camera 4 persoane

De la 155 RON Pe Noapte

Cazare camera 4 persoane detalii

ATRACTII TURISTICE

 • Parc Aventura

  Parcul de aventura este o activitate sportiva si recreativa in aer liber, un mod foarte placut de a petrece timpul liber cu familia si cu prietenii.

 • Aqua parc

  Aqua Park Braşov (Smile Aquapark), cel mai mare parc acvatic din Romania întinzându-se pe o suprafață totală de aproximativ 4000 mp. Are cele mai mari tobogane cu apă din țară și un design unicat al restaurantelor și barurilor.

 • Gradina zoologica

  La Braşov, pentru iubitorii de animale şi natură: s-a redeschis Grădina Zoologică după o lungă perioadă de reamenajări. Grădina Zoologică Braşov găzduieşte în prezent aproximativ 760 de animale, păsări şi reptile, din peste 60 de specii.

 • Lacul Noua

  Zona lacului din cartierul Noua a devenit cea mai frumoasa zona de agrement si relaxare din Brasov.

 • Canionul 7 Scari

  Canionul Șapte Scări este un defileu săpat în calcare jurasice din partea vestică a munților Piatra Mare, în județul Brașov, România.

 • Club sportiv Tenski

  Baza Sportiva Noua-Darste Brasov,Clubul TENSKI Sports cuprinde 6 terenuri, de tenis si fotbal, nocturna,aer curat, in apropierea punctelor de interes turistic din zona, respectiv Lacul Noua, Parc Aventura, Gradina Zoologica Brasov, Canionul 7 ScariDispune de terenuri acoperite de tenis in perioada iernii.

Contacteaza-ne!

Contact

Tel: +40 727 667 863
Email: contact@laura-pensiune.ro
 

rezervari

Fa-ti o rezervare accesand formularul de mai jos:
Rezerva Camera

oferte

Vizitati-ne pagina de oferte din cadrul site-ului pentru mai multe detalii